Skip to main content

Bergen webdesign 2023

Ny nettside Bergen

Vi leverer nye nettsider og nettbutikker i Bergen, både til nyetablerte firmaer og selskaper med behov for et ny & moderne nettsted. Vårt team tar seg av hele prosessen fra domeneregistrering til utvikling & design av ditt nye nettsted.

Webutviklere i Bergen

Som ny bedrift i Bergen området kan det være forvirrende å vite hvor man skal begynne for å få et eget nettsted. Vårt mål er derfor å gjøre denne prosessen så oversiktlig og forutsigbar som mulig. Faste, lave priser, ingen skjulte kostnader, muligheten til å se forhåndsvisning av resultatet & i tillegg fornøydhetsgaranti.

Med mange års erfaring innen webutvikling skaper vi en flott, moderne webside som representerer ditt firma på en profesjonell måte. Dermed tar vi oss av det tekniske & visuelle mens du kan bruke din tid på din ekspertise.

Lage egen nettbutikk i Bergen

Med vår mangeårige ekspertise innen netthandel leverer vi moderne nettbutikkløsninger bygget på WordPress & WooCommerce. For våre kunder i Bergen setter vi opp hele nettbutikken slik at kunden ikke behøver noe som helst av teknisk bakgrunn for enkelt & intuitivt drive sin egen nettbutikk.

Som WooCommerce partner leverer vi nettbutikker for privatpersoner, små & mellomstore bedrifter. Når nettbutikken er komplett og lansert leverer vi drift og vedlikehold slik at man kan føle seg trygg på at alt fungerer som det skal og nettbutikken har det tekniske fundamentet for som trengs for å maksimere salget.

Kvinne foran digitale bølger på mobil

Web design byrå Bergen

Kontakt oss

Ønsker du hjelp til å bygge din egen nettside, eller har du allerede en hjemmeside  eller nettbutikk som trenger vedlikehold, vi hjelper deg! Ta kontakt, så svarer vi deg lynraskt i løpet av samme dag.