Skip to main content

Domeneshop wordpress

Domene og webdesign i Oslo

Nydli er et webdesign byrå basert i Oslo og har et tett bånd med Domeneshop. Med Domeneshop som vår foretrukne domeneleverandør kan våre kunder føle seg sikre på å få markedsledende oppetid og nettside hastighet. Med kundeservice like rask som deres servere er det lite innen web Domeneshop ikke kan hjelpe med. Mens mange europeiske domeneleverandører har servere lokalisert i Tyskland har Domeneshop sine servere i Oslo sentrum for å optimalisere hastigheten for norske kunder.

Datachip

Gratis nettside domene med Domeneshop

Hos Nydli får du gratis domene (.no) ved kjøp av et eller flere av våre produkter. Hos oss kan du lage hjemmeside der Domeneshop leverer lynraske servere slik at nettsiden lastes på et blunk. Vi leverer også nettbutikkløsning og drift av nettsider, og uansett hvilket produkt du går for er domene gratis!

Hjemmeside med nettbutikk

Et av de viktigste punktene når man vil lage ny nettside eller å lage egen nettbutikk er å velge riktig domeneleverandør. Etter mange år med webutvikling og webdesign i Oslo har vi i Nydli utelukkende positive Domeneshop erfaringer. Spesielt kombinasjonen Domeneshop & WordPress fungerer sømløst og vi benytter oss derfor av både WordPress & WooCommerce i våre produkter.

Garantert svar samme dag

Kontakt oss

Har du spørsmål om bestilling, valg av nettside design eller har behov annen hjelp, ta kontakt!