Ny nettbutikk

14 900kr mva

Vi leverer moderne og brukervennlige nettbutikker til fast, lav pris. Uansett hvilket stadie du er på, om du trenger en ny nettbutikk, ønsker å modernisere din nåværende nettbutikk eller om du trenger hjelp til nye funksjoner kan være nettbutikk eksperter i Oslo bistå.

Varenummer: I/A Kategori:

Beskrivelse

Woocommerce nettbutikk

Bestill ny nettbutikk

Vi leverer moderne og brukervennlige nettbutikker til fast, lav pris. Uansett hvilket stadie du er på, om du trenger en ny nettbutikk, ønsker å modernisere din nåværende butikk eller om du trenger hjelp til nye funksjoner kan våre nettbutikk eksperter i Oslo bistå.

Produkteske for ny nettside for bedrifter

NY NETTBUTIKK

14 900kr
 • Woocommerce nettbutikk
 • Ubegrenset antall produkter
 • Skreddersydd design for ditt marked
 • Gratis domene
 • Fornøydhetsgaranti

Våre nettbutikk-eksempler

Graf for hjemmeside på laptop

Åpne nettbutikk

Lage egen nettbutikk

Når du bestiller en ny nettbutikk hos oss får du ikke bare et praktfullt design på butikken, men også et brukervennlig og oversiktlig system som gjør at du enkelt kan håndtere dine produkter og salg.

Vi bygger våre nettbutikker på WordPress og Woocommerce, to bautaer innen netthandel. Siden dette er to av verdens mest populære plattformer for å lage egen nettbutikk kan du føle deg trygg på at dette er stabile, fremtidsrettede systemer. Måten de er bygd opp på gjør dem veldig skalerbare og fungerer like bra for små og store bedrifter. Alle funksjonene som kan trenge er på plass, fra Vipps & Klarna til Google Analytics og Google Shopping.

Merchant center

Bli synlig på Google Shopping

En av de mest revolusjonerende måtene de siste årene å tiltrekke seg nye kunder er gjennom Google Shopping. For en nettbutikk med vekstambisjoner har det blitt essensielt å få produktene sine synlige på Google Shopping. Dette har vi god erfaring slik at vi hjelper deg med denne prosessen.

Google Shopping er en del av Google Ads og har blitt så viktig for nettbutikker fordi produktene dine kan nå bli det første man ser når man søker på Google. Bilder av dine produkter vises nemlig helt øverst i søkeresultatet, over både organiske treff og annonser. Her er det ingenting å vente på!

Nettbutikk løsning Oslo

Kontakt oss

Har du spørsmål om bestillingsprosessen eller har behov for mer tilpassede nettsideløsninger, ta kontakt! Våre dyktige webutviklere og webdesignere i Oslo er her for å bistå deg og ditt neste prosjekt.

  Nettbutikk wordpress

  Nettbutikk design

  Presentasjon & layout av dine produkter har stor innvirkning på dine salgstall.

  For at dine kunder skal lett kunne navigere seg rundt i din nettbutikk er det viktig med et stilrent og oversiktlig design. Våre webdesignere har bred erfaring innen design av nettbutikker og kan hjelpe deg med å gi dine kunder en økt brukeropplevelse.

  Vi har derfor skapt våre maler med dette som utgangspunkt, og når du finner den som passer din nettbutikk best, tilpasser vi den til din stil og din merkevare slik at du får en unik og skreddersydd nettbutikk.

  Drive nettbutikk hjemmefra

  Kundereisen

  I våre nettbutikk designs har vi fokus på å gjøre kundereisen på din nettbutikk så enkel og effektiv som mulig. Kunden skal raskt kunne finne produktene de er ute etter og kunne kjøpe dem på så få klikk som mulig, så nærme 1 klikk som mulig.

  Et grep for å få til dette er at vi bruker Vipps Hurtigkasse. å et enkelt klikk er kunden inne i Vipps sin betalingsløsning for å bekrefte kjøpet. Terskelen for å gjennomføre kjøpet er ekstra lav når man allerede har lagret adresse og kontaktinfo i appen. Dette er en av grunnene til at Vipps er den raskest voksende betalingsløsningen i Norge.

  Man foran graf på mobil

  Opprette nettbutikk

  En brukervennlig nettbutikk

  Hva er vel tidsriktig og appellerende nettbutikk design for dine kunder om ikke behandling av ordrer & produkter er intuitivt & forståelig. Etter erfaring med mange ulike nettbutikk løsninger har vi landet på et av verdens mest populære brukervennlige, nemlig Woocommerce. Her kan du enkelt og raskt legge inn og tilpasse produkter, se & redigere ordre, studere ordrestatistikk, håndtere kundekommunikasjon, sette opp nyhetsbrev og mye mer.

  Noe av det som gjør Woocommerce så oversiktlig er at man legger kun til de funksjonene man ønsker å bruke. Grensesnittet blir derfor veldig oversiktlig & enkelt, og du velger selv om du ønsker å administrere nettbutikken i en nettleser eller deres kritikerroste app til Android & iPhone.