Skip to main content

Vipps bedrift

Nettbutikk med Vipps

Vi jobber direkte med Vipps og tilbyr Vipps på nett, Vipps hurtigkasse og Vipps checkout til nettbutikker i Oslo & resten av Norge. Vipps er Norges mest populære betalingsløsning på nett og vi har opparbeidet oss mange års erfaring med det tekniske oppsettet.

Vipps - den enkleste måte å betale

Når man driver en nettbutikk er det essensielt å gjøre det så enkelt som mulig for kunden å kjøpe dine produkter. Vipps i Norge har vært en åpenbaring i denne sammenheng og med deres løsninger bidrar de til forbedret kundeopplevelse og en mer effektiv handletur på nett. Fra å måtte skrive inn personopplysninger, kontaktinfo, kortinfo, osv kan kunder nå kjøpe dine produkter noen få trykk på mobilen.

Vi har drevet med oppsett av nettbutikker i Oslo i flere år og vi var tidlig ute med å sette opp Vipps, nettopp fordi vi kunne se at dette var noe kundene ville ha. Om man har en nettbutikk i 2023 og man ikke tilbyr Vipps betalingsløsning går man glipp av salg. Kombiner oppsett av Vipps betaling med et nytt og moderne design på din nettbutikk og du vil straks kunne tilby dine kunder en ny & forbedret reise gjennom din nettside.

Vipps Hurtigkasse

Den korteste veien til et salg i Norge 2023 er med Vipps Hurtigkasse. På under 30 sekunder kan en kunde finne et produkt, trykke «Kjøp nå med Vipps», bekrefte med faceID på mobilen, og vipps er kjøpet gjennomført.

Etter mange års erfaring innen netthandel ser vi trenden med at kunder returnerer oftere til de sidene med enklest mulig kjøpsprosess. Med Vipps Hurtigkasse trenger ikke kunden engang å gå inn på produktet for å kjøpe det. Ett færre klikk gir et hakk lavere terskel for gjennomføring av kjøp.

Dersom man har en nettbutikk med Google Shopping i tillegg har man optimalisert kundereisen. Fra å søke opp noe på Google vil man kunne se dine produkter øverst i resultatlisten. Et klikk videre er de på din nettside med produkt-bilde, produktbeskrivelse & den iøyenfallende «Vipps Hurtigkasse» knappen.

Med 2 klikk og en faceID godkjenning har man altså gått fra å søke på Google til å gjennomføre kjøpet. Det er effektiv kundereise, det!

Graf for hjemmeside på laptop

Vipps Checkout

For å levere en topp moderne nettbutikk må alle elementene som hører med være på plass. En av disse delene er Vipps Checkout som vår nettbutikk utvikler kan sette opp for din nettbutikk. Vipps Checkout gir deg en 100% responsiv og rask betalingsløsning med både Vipps betalingsmulighet i tillegg til betaling med kort.

Da dette er en ny betalingsløsning utviklet for 2023 nettbutikker slipper man de gamle skjemaene som kunne ta opptil flere minutter å fylle ut. Disse minuttene er kristiske i kjøpsprosessen, og jo lenger tid tar å faktisk betale for varene i handlekurven desto større mulighet er for at handelen blir avbrutt.

Derfor er det essensielt om man skal bygge en nettbutikk i 2023 å bruke Vipps Checkout, nettopp fordi de har revolusjonert betalingstiden fra minutter til sekunder.

Enkel nettbutikk med vipps

Kontakt oss

Har du spørsmål om Vipps integrasjon eller andre løsninger vi tilbyr, ta kontakt. Som nettbutikk utvikler i Oslo er vi her for å hjelpe deg.