Skip to main content

WordPress med Woocommerce

WordPress webdesign

En av de store fordelene med å bruke WordPress som plattform for en nettside eller nettbutikk er mulighetene det byr på. WordPress tilbyr utallige maler, plugins, integrasjoner og ulike typer nettsider.

En mal er et perfekt utgangspunkt for å bygge akkurat den type nettsted man ønsker. To nettsider kan være helt unike og samtidig være bygget på samme mal, dette er noe av magien ved nettsidebygging i WordPress. WordPress gir nemlig muligheten for å bygge alt fra statiske landingssider til komplekse nettsider for internasjonale konserner. Dette er noe av grunnen til at 40% av verdens nettsider er bygget på WordPress.

Wordpress utviklere

Wordpress tilbyr er riktig utvalg av plugins, alt fra kontaktskjema, bookingkalender, SEO verktøy, livechat, nyhetsbrev til nettbutikkløsning og analyseverktøy. Siden WordPress er et såpass populært verktøy for å lage sin egen nettside har de integrasjoner til de fleste store leverandører. Om man ønsker å bygge en nettbutikk har man integrasjoner til netthandelløsninger, produkt- & lagerhåndtering, kampanjeverktøy, betalingsløsninger og mye mer. Oppsett og av administrasjon av dette er vi ekspert på og håndterer alt det tekniske bak din nye nettside.

WordPress blog theme

Wordpress blogg

Da WordPress ble startet for ca 20 år siden var det kun ment som et verktøy for å lage en blogg. Nå, i 2023, har det vokst til ål bli et system for å bygge alle mulige typer nettsider, men samtidig er det fortsatt verdensledende innen blogging. Det som gjør WordPress sitt bloggverktøy er så bra er hvor brukervennlig og enkelt det er å bruke. Når man har Nydli som partner til å sette opp alt for seg trenger man absolutt ingen teknisk kunnskap for å legge ut blogginnlegg.

Dersom man ønsker en blogg med moderne og originalt design leverer vi dette for deg. Det finnes utallige blogg-leverandører, som for eksempel Wix, men fordelen med å få en skreddersydd blogg er at du skille deg ut fra mengden. Vi setter opp et hypermoderne design for din nye blogg slik at dine følgere får seg en wow-opplevelse når de går inn på siden din.

Blog wordpress

Kontakt oss

Om du trenger assistanse med din WordPress nettside eller ønsker å sette opp et nytt nettsted så er vi her for å hjelpe deg. Ta kontakt, vi gir deg lynrask tilbakemelding.